Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Aya Neo: Το φορητό gaming PC που θυμίζει Nintendo Switch μπήκε στο Indiegogo

*
Το Aya Neo είναι ένα νέο φορητό gaming PC που θυμίζει Nintendo Switch και ξεκίνησε την πορεία του ως project στο Indiegogo για να υποστηριχτεί από την κοινότητα. Η τιμή του ξεκινάει από τα 6120HKD (περί τα 789 δολάρια) για την έκδοση με τον αποθηκευτικό χώρο των 500GB και θα πρέπει να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη έκδοση που κυκλοφορεί, καθώς η Founder’s Edition προσφέρθηκε μέσω ίδιας διαδικασίας τον Ιανουάριο. Στην νέα έκδοση η εταιρεία υπόσχεται βελτιώσεις στο λειτουργικό, μικρότερο βάρος, επιλογή απενεργοποίησης της δόνησης, καλύτερα πλήκτρα και αλλαγές στα της κατανάλωσης ενέργειας.



Μαζί με τη συσκευή θα κυκλοφορήσει ακόμη και ένα USB dock με USB 3.2 Gen 1 Type-A ports, HDMI port, SD Card slot, microSD card slot, ethernet jack και τιμή στα 47 δολάρια. Σε ό,τι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, η συσκευή έχει οθόνη 7 ιντσών με ανάλυση 1280x800, IPS display, 10-25W AMD Ryzen 4500U CPU, 16GB LPDDR4x RAM, 3 USB-C ports και μπαταρία με διάρκεια περίπου 6 ωρών. Αν θέλετε να πάτε στο μοντέλο του 1ΤΒ, τότε θα πρέπει να δαπανήσετε 869 δολάρια. Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το project και να το στηρίξετε στο Indiegogo από εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*