Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Beoplay HX: 35 ώρες μουσικής με τα νέα ασύρματα headphones της Bang & Olufsen

*
Τα νεότερα ασύρματα headphones της Bang & Olufsen μπορούν να προσφέρουν έως και 35 ώρες μουσικής με μια φόρτιση. Ονομάζονται Beoplay HX και διαθέτουν, φυσικά, noise cancelling. Κυκλοφορούν ήδη σε μαύρο χρώμα προς 499€, όμως θα κυκλοφορήσουν και σε λευκό προς το τέλος του Απριλίου. Το Μαΐο θα κυκλοφορήσουν σε έκδοση λευκού – καφέ.

Τα ακουστικά μπορούν να κρατήσουν έως και 40 ώρες με απενεργοποιημένο το ANC. Για χάρη της σύγκρισης, τα νεότερα AirPods Max έχουν μπαταρία που τα κρατά ζωντανά για έως και 20 ώρες με ενεργοποιημένο το ANC, ενώ τα WH-1000XM4 της Sony αντέχουν μέχρι και 30 ώρες. Επίσης, τα Beoplay HX φορτίζουν μέσω του USB-C port, φέρουν 3.5mm jack για ενσύρματη χρήση, πλήκτρα στη δεξιά και στην αριστερή μεριά, αλλά και πλήκτρα αφής στη δεξιά. Υποστηρίζουν Bluetooth 5.1, Google Fast Pair και Microsoft Swift Pair.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*