Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Bing: Μεγάλη αναβάθμιση στο video search

Η Microsoft προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές στο Bing video search για να κάνει την αναζήτηση video στο YouTube (και όχι μόνο) πιο ευχάριστη και πιο πρακτική. Στα αποτελέσματα συναντώνται πλέον μεγαλύτερα thumbnails στα αποτελέσματα, ενώ είναι δυνατή η επισκόπηση των video από τη σελίδα των αποτελεσμάτων. Αρκεί να αφήσει ο χρήστης τον κέρσορα πάνω από το thumb για να δει σύντομο στιγμιότυπο από το κάθε video. Στα αποτελέσματα προβάλλονται πλέον και σημαντικές πληροφορίες όπως αριθμός προβολών, ημερομηνία δημοσίευσης αλλά και ο χρήστης που ανέβασε το video. Γίνεται όμως και ένα βήμα παραπέρα σε ευκολίες.

Όταν ο χρήστης ψάχνει για μουσική και καταλήγει σε κάποια αποτελέσματα, μέρος της σελίδας αφιερώνεται σε φωτογραφία του καλλιτέχνη, αλλά και σε λίστα με άλλα δημοφιλή του τραγούδια. Η μετάβαση σε κάποιο εξ αυτών είναι υπόθεση ενός κλικ. Το “καλύτερο” αποτέλεσμα πάντως έχει ειδική μεταχείριση και συνοδεύεται από μεγαλύτερο preview pane ενώ μπορεί να προβληθεί από την ίδια τη σελίδα των αποτελεσμάτων. Από τη μέση περίπου της σελίδας και κάτω εμφανίζονται προτεινόμενα video, σχετικά με την αναζήτηση του χρήστη ή και όχι ακριβώς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • alex4444
    • @Tanno Δυσκολο... Η Google σκαβει με την παραμικρη ευκαιρια τον λακο για την Microsoft χρονια τωρα. Ο bIng δε θα γινει ποτε google γιατι πολυ απλα αργησε αρκετα χρονια. Παρομοια με το γεγονος οτι το google+ δεν εχει τυχη απεναντι στο FB..

      Εν τουτοις, ειναι πολυ ενδιαφερουσες αρκετες απο τις καινοτομιες του σε σχεση με τον ανταγωνισμο...

*