Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Black Friday 2021: Οι προσφορές για το Nintendo Switch

*
Η Nintendo φαίνεται πως παίζει στο παιχνίδι της Black Friday 2021 και αυτή τη χρονιά ρίχνει την τιμή του Nintendo Switch. Η πιο βασική προσφορά της εταιρείας είναι ένα ειδικό πακέτο που περιλαμβάνει την έκδοση της κονσόλας του 2019 (με την βελτιωμένη μπαταρία), το Mario Kart 8 Deluxe και μια τρίμηνη συνδρομή στην υπηρεσία Nintendo Switch Online. Η τιμή που πωλείται είναι ορισμένη στα €329, αντί για τα €379 που είναι η κανονική (επίσημη).



Για όσους ψάχνουν κάτι άλλο, εντοπίσαμε στα καταστήματα και κάποια άλλα πακέτα. Για παράδειγμα βρήκαμε την κονσόλα Nintendo Switch 2019 στα €319 αντί για €349. Για όσους ενδιαφέρονται, τέλος, να συνδυάσουν στο πακέτο και ένα παιχνίδι, «τρέχει» μια τιμή στα €369 (αντί για €409) με τίτλους όπως Pokemon Shield, Luigi’s Mansion 3 και The Legend of Zelda: Link’s Awakening. Τέλος, είδαμε και το Nintendo Switch Lite, πακέτο με ένα παιχνίδι στα €279 (αντί για τα €309). 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*