Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Bloomberg: Η Apple ετοιμάζει ένα μικρότερο και φθηνότερο iPhone

*
Το Bloomberg αναφέρει σε νεότερο δημοσίευμά του ότι η Apple εργάζεται πάνω στην παραγωγή ενός φθηνού και μικρότερου iPhone που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο. Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, η παραγωγή του θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο με σκοπό να παραδοθεί στα καταστήματα μερικές εβδομάδες αργότερα. Οι φήμες για αυτή την έκδοση έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και μιλούν για μια συσκευή που θα θυμίζει εξωτερικά το iPhone 8 και θα έχει οθόνη 4.7 ιντσών. Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται το A13 chip που συναντήσαμε και στο iPhone 11 και για το οποίο η Apple είχε ζητήσει από τους συνεργάτες της να αυξήσουν την παραγωγή λόγω «μεγαλύτερης ζήτησης» του νεότερου τηλεφώνου της. Το Bloomberg σημειώνει ακόμη την ύπαρξη Touch ID στο Home Button και απουσία Face ID. Περισσότερα σε λίγες μέρες, λογικά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*