Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Bloomberg: Το Nintendo Switch Pro με την OLED ίσως κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο

*
Νέο ρεπορτάζ του Bloomberg σχετικά με το Nintendo Switch Pro που θα έχει οθόνη OLED αναφέρει πως η Nintendo θα το ανακοινώσει σύντομα και θα το κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Συγκεκριμένα, η αποκάλυψη της νέας έκδοσης εκτιμάται πως θα γίνει από λίγο πριν την Ε3 μέχρι και κάποια στιγμή μέσα στον Ιούλιο και όπως τονίζεται στο άρθρο, αυτό θα δώσει στους third party publishers το χρόνο να αντιδράσουν και να προετοιμάσουν κατάλληλα τα παιχνίδια τους. Η εν λόγω έκδοση της κονσόλας θα χρησιμοποιεί πιο ισχυρό hardware και εικάζεται πως θα μπορεί να βγάλει εικόνα 4Κ σε τηλεόραση. Η οθόνη του θα είναι OLED και διαγωνίου 7 ιντσών, φέροντας την υπογραφή της Samsung. Τέλος, το Bloomberg σημειώνει πως οι συνεργάτες και οι προμηθευτές της Nintendo δηλώνουν σίγουροι πως θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στη ζήτηση που θα υπάρξει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*