Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

CES 2016: Η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy TabPro S

Στο πλαίσιο του Samsung CES 2016 media event, η κορεατική εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα το Galaxy TabPro S, ένα νέο high-end tablet με λειτουργικό Windows 10. Πρόκειται για το πρώτο tablet της Samsung που «φοράει» το νέο λειτουργικό της Microsoft, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του Φεβρουαρίου σε εκδόσεις Wi-Fi και LTE. To Galaxy TabPro S είναι εξοπλισμένο με οθόνη στις 12 ίντσες τεχνολογίας Super AMOLED ανάλυσης 2160x1440 pixels, επεξεργαστή dual-core Intel Core M στα 2.2 GHZ, 4GB μνήμης RAM, μπαταρία 5.200mAh, με την εταιρεία να υπόσχεται διάρκεια ζωής κοντά στις 10 ώρες και φόρτιση μέσα σε περίπου 2.5 ώρες.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν δύο κάμερες (πίσω και μπροστά) ανάλυσης 5MP, ενώ έρχεται με προαιρετικό αποσπώμενο πληκτρολόγιο, Bluetooth Pen και multi-port adapter. Τέλος, μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένονται περισσότερες πληροφορίες για την τιμή και την ημερομηνία διάθεσης του Samsung Galaxy TabPro S, το οποίο, αναμφίβολα, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις στη φετινή CES.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*