Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

CES 2016: Τιμή και διαθεσιμότητα για το Huawei Mate 8

Η Huawei ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της CES 2016 πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα του Huawei Mate 8 και στις υπόλοιπες αγορές του πλανήτη, ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται και εκείνες της Ευρώπης. Έτσι, το νέο smartphone της κινεζικής εταιρείας αναμένεται εντός του Ιανουαρίου και θα διατεθεί σε δύο εκδόσεις. Συγκεκριμένα, η έκδοση του Huawei Mate 8 με μνήμη RAM 3GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB έρχεται με τιμή στα €599, ενώ η έκδοση με 4GB RAM και εσωτερική μνήμη 64GB αναμένεται να τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων με τιμή στα €699. Επιπλέον, αναμένεται και ακόμα μία χρωματική επιλογή, σε Mocha Brown.



Όσον αφορά στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, το Huawei Mate 8 είναι κατασκευασμένο από aerospace-grade αλουμίνιο και είναι εξοπλισμένο με οθόνη IPS LCD στις 6 ίντσες, ανάλυσης 1920 x 1080 pixels και κυρτό γυαλί 2.5D, οκταπύρηνο επεξεργαστή HiSilicon Kirin 950 (με 4x Cortex A72 2.3GHz και 4x Cortex A53 1.8GHz), κάμερες 16MP (πίσω) και 8MP (μπροστά), μπαταρία 4000mAh, ενώ στο πίσω μέρος ενσωματώνει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.



Επίσης, μπορεί να δεχτεί δύο κάρτες SIM και υποστηρίζει παγκόσμια συνδεσιμότητα και περισσότερα bands από κάθε άλλο dual-SIM smartphone, συμπεριλαμβανομένων 2G bands, 3G bands και 4G bands σε 217 χώρες και περιοχές με 1.334 ρυθμίσεις παρόχων. Στα του software, η νέα πρόταση της Huawei «τρέχει» λειτουργικό Android στην έκδοση 6.0 Marshmallow με Huawei Emotion UI 4.0.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • soldout
    • Έχει μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα για το κινητό από τα 3 στα 4 γίγα RAM?Αξίζει να δώσει κάποιος τα 100 ευρώ?

*