Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

CES 2019: Τα νέα gaming προϊόντα της MSI

*
Η MSI παρουσίασε στο πλαίσιο του CES 2019 μια σειρά από νέα προϊόντα και λύσεις στην αγορά της πληροφορικής. Πρώτο προϊόν που ξεχώρισε ήταν το GS75 Stealth, ένα λεπτό και ελαφρύ gaming laptop με ελάχιστα περιθώρια γύρω από την οθόνη. Στο εσωτερι κό του συναντάμε Intel Core i& CPU, Nvidia GeForce RTX 2080 GPU, ενώ από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ξεχωρίζουν η οθόνη 17.3 ιντσών 144Hz IPS, το highly responsive touchpad και σώμα από αλουμίνιο.



Το δεύτερο gaming laptop που παρουσιάστηκε ήταν το GE75 Raider. Είναι το πρώτο προϊόν της MSI με 17αρα οθόνη και Nvidia GeForcte RTX 2080 GPU. Από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ξεχωρίζει ο Intel Core i7 και το ξεχωριστό φινίρισμα που δίνει έναν πιο επιθετικό τόνο. Το GE75 φέρει την τεχνολογία MSI Cooler Boost 5 με 2 dedicated fans και 7 χάλκινα heat pipes, καθώς και ένα RGB gaming πληκτρολόγιο από την SteelSeries.



To MSI PS63 έρχεται με Intel Core i7 και Nvidia GeForce GTX 1050 GPU, αποτελώντας μια εξαιρετική λύση για multitasking και graphics rendering. Έχει οθόνη 15.6 ιντσών και είναι αρκετά λεπτό. Φέρει ένα μεγάλο και responsive touchpad με υποστήριξη για εντολές με πολλαπλά πατήματα, μπαταρία που προσφέρει λειτουργία για έως και 16 ώρες και υποστήριξη για Qualcomm Quick Charge 3.0.



H εταιρεία παρουσίασε και μια νέα σειρά καρτών υψηλών επιδόσεων, μέσα στις οποίες βρίσκεται και η MSI GeForce RTX 2080 Ti GAMING X TRIO με νέο TRI-FROZR cooling design, 3 efficient TORX 3.0 fans και αθόρυβη λειτουργία.



Το νέο GUNGNIR 100 Case είναι εμπνευσμένο από το θρυλικό spear του Odin, το Gungnir. Χαρακτηρίζεται από το tempered glass που καλύπτει το εσωτερικό τμήμα, καθώς και τον RGB fan στο εσωτερικό. Η νέα αυτή θήκη προσφέρει αρκετές επιλογές customization και φωτισμού, ενώ υποστηρίζει και 3D printable parts.



Στα των monitors, η MSI παρουσίασε το MAG271CQR, το νέο προϊόν με ανάλυση 2560x1440, 144hz refresh rate και 1ms response time. Υποστηρίζει FreeSync, ματσάροντας το refresh rate στην GPU και μειώνοντας το stuttering.



Τέλος, το νέο gaming keyboard της εταιρείας που παρουσιάστηκε στο CES 2019 είναι το Vigor K60 που φιλοδοξεί να ανεβάσει την κατηγορία σε νέα επίπεδα. Είναι ιδανικό για gamers προσφέροντας μεγάλες αντοχές και ακριβή inputs. Φέρει Cherry MX Red Switches και ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μέσω του MSI Mystic Light Software μια μεγάλη γκάμα χρωματισμών. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*