Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

CES 2020: Gaming laptops με οθόνη 300Hz και μπαταρία 99,9Wh ανακοίνωσε η MSI

*
Στο πλαίσιο της CES 2020, η MSI παρουσίασε δυο νέα gaming laptops, με ρυθμό ανανέωσης 300Hz και μπαταρία με τεράστια χωρητικότητα. Το ένα από αυτά, το MSI GS66 Stealth χαρακτηρίζεται επίσης από το υπέροχο μαύρο σασί του, ενώ το GE66 Raider, χαρακτηρίζεται από τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του, διαθέτει περισσότερες θύρες (όπως SD card reader), αλλά και “panoramic aurora lighting” που σημαίνει ότι το laptop θα εκπέμπει φωτισμό από το κάτω μέρος του.



Το εντυπωσιακό χαρακτηριστικό και των δύο είναι η μπαταρία 99,9Wh η οποία βεβαίως θα καταναλωθεί γρήγορα αν επιλέξετε να παίζετε στα 300Hz. Και τα δύο laptops θα έχουν οθόνη 15,6'' και οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορέσουν να τα εξοπλίσουν με επεξεργαστές ως και 10th Gen Intel Core i9 H-series. Από πλευράς κάρτας γραφικών, θα χρησιμοποιούν τις πιο πρόσφατες Nvidia RTX GPU.



Εννοείται οτι η τιμή τους δεν θα είναι χαμηλή, ειδικά εφόσον προτιμήσετε τις αναβαθμισμένες εκδόσεις με οθόνες στα 300Hz. Για να έχετε μια ιδέα, το φτηνότερο μοντέλο του MS65 Stealth κοστίζει περίπου $1.899 και του MS65 Raider $1.649. Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Asus δήλωνε οτι το Predator Triton 500 laptop με οθόνη 300Hz θα κοστίζει περίπου $2.799,99 οπότε κάπου εκεί γύρω θα κινηθούν και τα μοντελα τη MSI. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*