Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

CES 2020: H Alienware ανακοίνωσε το Concept UFO, ένα PC στη μορφή Nintendo Switch (video)

*
Η Alienware είναι γνωστή για τη δουλειά της στους προσωπικούς υπολογιστές και τα gaming laptops, ωστόσο στη CES 2020 παρουσίασε το Concept UFO, ένα PC με μορφή Nintendo Switch. Πρόκειται για ένα σύστημα με Windows 10 και αποτελείται από το κυρίως σώμα με οθόνη 1200p και διαγώνιο 8 ιντσών, αλλά και ένα σετ αποσπώμενων χειριστηρίων που μπορούν να ενσωματωθούν και σε μια ειδική βάση. Στο επάνω και κάτω μέρος του Concept UFO βρίσκονται θύρες USB-C που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη φόρτιση του hardware, αλλά και τη σύνδεσή του σε εξωτερικά monitors. Υποστηρίζει χρήση mouse και keyboard και το βάρος του είναι περίπου το τριπλάσιο του Nintendo Switch.



H Alienware δεν ανακοίνωσε τίποτα σχετικό με το hardware του προϊόντος της, ενώ δεν έδωσε στη δημοσιότητα και καμία άλλη πληροφορία. Προς το παρόν λοιπόν, το Concept UFO είναι απλά ένα concept.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*