Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

CES 2020: H Razer ανακοίνωσε το Razer Tomahawk, το πρώτο modular desktop gaming PC της (video)

*
Η Razer αποκάλυψε στο πλαίσιο της CES 2020 το Razer Tomahawk, το πρώτο της modular desktop gaming PC. Μπορεί να φιλοξενήσει στο εσωτερικό του έως μια 45W Core i9-9980HK mobile CPU, σύστημα ψύξης, έχει slots για μνήμη και αποθηκευτικό χώρο και όλα όσα απαιτούνται από ένα σχετικό κουτί. Η Razer θα προσφέρει το Razer Tomahawk είτε με ένα setup που θα διαλέξει ο χρήστης, είτε με κάποια standard Parts και θα αφήνει τον χρήστη να κάνει όλη την υπόλοιπη δουλειά. Η διάθεση του Razer Tomahawk θα ξεκινήσει τον Ιούνιο και οι πρώτες ενδείξεις μιλούν για ένα setup με Core i7, 16GB RAM, 512GB SSD, RTX 20-series GPU που θα φτάνει στα 2.000 δολάρια, ενώ θα υπάρχουν και επιλογές για Core i9, 64GB RAM και GeForce RTX 2080 Super. Περισσότερα τους επόμενους μήνες λοιπόν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*