Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

CES 2020: H Samsung ίσως παρουσιάσει Smart TVs με μηδενικό bezel

*
Η Samsung ίσως παρουσιάσει στη CES 2020 για πρώτη φορά Smart TVs με μηδενικό bezel. Κάτι τέτοιο αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές ιστοσελίδων του εξωτερικού που καλύπτουν το σχετικό ρεπορτάζ, σημειώνοντας πως η μαζική παραγωγή της νέας σειράς τηλεοράσεων θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο. Αν επιβεβαιωθούν τα παραπάνω, τα μοντέλα 65 ιντσών και άνω θα έχουν μηδενικό περιθώριο γύρω από το πάνελ. Η ίδια η Samsung δεν επιβεβαιώνει το παραμικρό προς το παρόν και οι ανεπίσημες ενημερώσεις των δημοσιογράφων μιλούν απλά για τα νέα 8K μοντέλα, στα οποία θα πέσει το μεγάλο βάρος και της φετινής παρουσίας της εταιρείας. Μέχρι να μάθουμε περισσότερα στις αρχές του 2020, ρίξτε μια ματιά στο teaser της κορεατικής εταιρείας για την συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει την Δευτέρα στο Las Vegas.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*