Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

CES 2020: H Samsung ανακοίνωσε το AI life companion concept robot Ballie (video)

*
H Samsung παρουσίασε στη CES 2020 την Ballie, το νέο της AI life companion robot. Είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει χρήσιμες συμβουλές με ένα προσωποποιημένο πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο πάνω στις προτιμήσεις του χρήστη, ενώ μπορεί να συνδεθεί με διάφορες άλλες συσκευές και να αλληλεπιδράσει με ανθρώπους και ζώα. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό όλο το εύρος των ενεργειών που μπορεί να ολοκληρώσει, ωστόσο στο σχετικό video που δημοσίευσε η κατασκευάστρια εταιρεία, η Ballie ανοίγει κουρτίνες, τηλεοράσεις και πλυντήρια, ενώ στέλνει και video από το τι γίνεται στο σπίτι. Στο μπροστινό της μέρος η Ballie έχει μια κάμερα και χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να καθορίσει τις σχετικές ενέργειες που πρέπει να κάνει. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια σχετική πληροφορία για το αν και πότε θα κυκλοφορήσει, αλλά και την τιμή της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*