Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

CES 2020: H SanDisk παρουσίασε προτότυπο φορητού SSD 8TB

*
Η παρουσίαση όλο και μικρότερων flash drives με μεγάλη χωρητικότητα, βρίσκεται στο επίκεντρο και της CES 2020, με τη SanDisk να προσπαθεί να μας αλλάξει για λίγο τις παραστάσεις, αποκαλύπτοντας το προτότυπο ενός φορητού SSD 8TB. Παρά τη μεγάλη του χωρητικότητα, το μέγεθός του είναι μικρό και χωράει εύκολα σε μια τσέπη. Όλα αυτά βεβαίως βρίσκονται ακόμα σε πειραματικό στάδιο.

Βεβαίως η μεγαλύτερη ανακοίνωση της εταιρείας ήταν το 1TB SanDisk Ultra Dual Drive Luxe USB Type-C flash drive. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε ούτε ποια θα είναι η τιμή του, ούτε το πότε ακριβώς θα λανσαριστεί. Η SanDisk απλά αναφέρει οτι το Ultra Dual Drive Deluxe θα είναι διαθέσιμο αργότερα, μέσα στο τρίμηνο που διανύουμε. Αν κρίνουμε από τις υπάρχουσες τιμές των flash drives, μην περιμένετε κάτι που θα αντέχει το μέσο πορτοφόλι.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*