Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

CES 2020: Standard το Filmmaker Mode στις νέες τηλεοράσεις για καλύτερη απόδοση της κίνησης

*
Στο πλαίσιο του CES 2020, η UHD Alliance ένας οργανισμός που ασχολείται με τα standards της απεικόνισης, έδωσε νέες πληροφορίες για το Filmmaker Mode. Αυτό είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε οι ταινίες να αναπαράγονται με μια μικρή εξομάλυνση της κίνησης ή post-processing όπου είναι δυνατό. Μέσα στο 2020 θα είναι διαθέσιμο σε τηλεοράσεις Samsung, Philips και Kaleidescape, LG, Panasonic και Vizio.

Η LG θα ενσωματώσει το Filmmaker Mode σε κάθε νέα τηλεόραση 4K και 8K TV που θα λανσάρει μέσα στο 2020 και η θα κάνει αρχή Panasonic με τις τηλεοράσεις OLED HD 2000 του 2020. Η εν λόγω λειτουργία θα μπορεί να ενεργοποιηθεί αυτόματα.


Μάλιστα, το Filmmaker Mode έχει την υποτήριξη πολλών διάσημων σκηνοθετών όπως οι Scorsese, J.J. Abrams, James Cameron, Ryan Coogler, Ava DuVernay, Rian Johnson και Christopher Nolan. Αυτοί και άλλοι μιλούν για το Filmmaker Mode στο παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*