Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

CES 2020: Νέα δεδομένα στις ηχομπάρες φέρνει η Creative SXFI CARRIER

*
Η Creative Technology παρουσίασε στην CES 2020 την Creative SXFI CARRIER, µια home theater ηχοµπάρα που δηµιούργησε από κοινού µε την Dolby Laboratories. Συνδυάζοντας τις πρωτοποριακές δυνατότητες και των δύο εταιρειών στην τεχνολογία ήχου, στο design και στην τεχνολογία surround, η SXFI CARRIER επαναπροσδιορίζει τα όρια απόδοσης που µπορεί να επιτύχει µια συµπαγής ηχοµπάρα.

Πρώτη στο Είδος της Dolby Atmos® Speaker System (DASS) Ηχοµπάρα
Η ποιότητα ήχου των compact soundbars υποβαθµίζεται συνήθως από το µικρότερο αποτύπωµα της που περιορίζει την ικανότητά τους να δηµιουργούν µια εκτενή ορχήστρα.
Η SXFI CARRIER, παρά το γεγονός ότι έχει µήκος µόλις 880mm, προσφέρει εντυπωσιακό ήχο χάρη στο προσαρµοσµένο Dolby design για µια πρώτη στο είδος της DASS ηχοµπάρα.


"Είµαστε ενθουσιασµένοι για τη συνεργασία µας µε την Creative που σκοπό έχει να φέρει αυτή την πρώτη στο είδος εµπειρία ηχοµπάρας στους καταναλωτές σε όλο τον κόσµο", δήλωσε ο Mahesh Balakrishnan, Αντιπρόεδρος της Dolby Laboratories. "Οι καταναλωτές θα µπορούν να απολαµβάνουν µια συναρπαστική εµπειρία Dolby Atmos µέσω ενός καινοτόµου acoustic design που αναπτύχθηκε από την Dolby, το οποίο είναι ανήκουστο από έναν τόσο µικρό συµπαγή τύπο".

Η SXFI CARRIER συνεχίζει το τεχνολογικό θαύµα της βραβευµένης ηχοµπάρας της Creative, X-Fi Sonic Carrier, που ονοµάστηκε από τους ειδικούς της βιοµηχανίας ως «η ηχοµπάρα των θεών». Η ανάπτυξη του SXFI CARRIER περιλάµβανε σχολαστική ρύθµιση των ακουστικών εννοιών, για να επιτύχει µια παρθένα, αναλλοίωτη και ισχυρή ακουστική απόδοση που µεταφέρει τη δύναµη ενός home theater σε ένα απίστευτα συµπαγές σχήµα. Η τελική πινελιά είναι ένα ισχυρό ασύρµατο subwoofer 10 ιντσών, το οποίο χρησιµεύει για τη µεγιστοποίηση του πλήρους δυναµικού της συναρπαστικής αυτής ηχοµπάρας.



Η Πρώτη Ηχοµπάρα µε Super X-Fi®
Η SXFI Carrier σπάει ακόµα ένα φράγµα, καθώς είναι η πρώτη ηχοµπάρα παγκοσµίως που διαθέτει την Super X-Fi Headphone Holography τεχνολογία της Creative – η οποία σάρωσε τα 15 καλύτερα βραβεία στη CES 2019. Η Super X-Fi τεχνολογία αναπαράγει τη σκηνή ήχου ενός surround συστήµατος ηχείων σε ακουστικά και την εξατοµικεύει µε Τεχνητή Νοηµοσύνη για µια φυσική εµπειρία ακρόασης. Οι χρήστες θα µπορούν να βιώσουν αυτή την εµπειρία µέσω της εξόδου ακουστικών της SXFI CARRIER και να απολαύσουν τον κινηµατογραφικό ήχο σαν να ακούνε σε speaker mode, ένα χαρακτηριστικό ιδιαίτερα χρήσιµο αν βλέπετε ταινίες αργά τη νύχτα.

Πέρα από αυτό, η SXFI CARRIER διαθέτει επίσης ένα ευέλικτο προφίλ συνδεσιµότητας, όπως θύρες Bluetooth, USB-C και USB-A, θύρα HDMI eARC για ασυµπίεστο και χωρίς απώλειες ήχο HD και δύο εισόδους HDMI 2.1, - που επιτρέπουν πλούσια ποιότητα ήχου και εικόνα υψηλής ευκρίνειας να περάσουν από µια πηγή βίντεο 8K.

“Η SXFI CARRIER είναι το αποτέλεσµα της καθοριστικής συνεργασίας µεταξύ της Dolby και ηµών, η οποία ξεπέρασε πολλά όρια και έχει πραγµατοποιήσει πολλές δυνατότητες για το τι µπορεί να επιτύχει µια συµπαγής ηχοµπάρα, κάτι που φυσικά ήταν δυνατό µόνο µε την πλήρη αφοσίωση και δέσµευση των δύο οµάδων. Η SXFI CARRIER είναι σε θέση να επιτύχει την ίδια ηχητική υπογραφή µε την Sonic Carrier, στο µισό µέγεθος και σε ένα κλάσµα της τιµής του. Επιπλέον, µε την Super X-Fi Headphone Holography, οι χρήστες µπορούν να απολαύσουν την ολοκληρωτική εµπειρία Dolby Atmos και µέσω των ακουστικών τους", δήλωσε ο Sim Wong Hoo, Διευθύνων Σύµβουλος της Creative.

Τιµή και Διαθεσιµότητα
Η SXFI Carrier είναι προγραµµατισµένο να κυκλοφορήσει στην αγορά το 2ο τρίµηνο του 2020 και θα κινηθεί στο ελκυστικό πλαίσιο των λιγότερο από $1.000 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*