Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

CES 2020: Παρουσιάστηκε ο φορητός δίσκος Samsung T7 Touch με σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων

*
Οι φορητοί σκληροί δίσκοι είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια και η Samsung παρουσίασε στη CES 2020 το νέο μοντέλο Samsung T7 Touch με σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Ο λόγος αυτής της παραμετροποίησης είναι για να παρέχεται στο χρήστη η απαραίτητη ασφάλεια στα προσωπικά του δεδομένα, ειδικά στην περίπτωση που χάσει από την ιδιοκτησία του το εν λόγω περιφερειακό. Ο Samsung T7 Touch έχει ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής 1GB/s και μπορεί να συνδεθεί μέσω USB-C καλωδίου και σχετικού αντάπτορα USB-C to USB-A που περιλαμβάνεται στο πακέτο αγοράς. Μέσω USB 3.2 μπορεί να μεταφέρει σε ταχύτητες έως και 10Gbps. Θα κυκλοφορήσει σε 3 εκδόσεις (500GB στα 129 δολάρια, 1TB στα 229 δολάρια και 2TB στα 399 δολάρια) μέσα στο μήνα και ζυγίζει 58 γραμμάρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*