Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

CES 2020: Το Razer Sila 5G router είναι γεγονός

*
Η Razer έχει μπει στο χώρο των gaming routers από το 2018 με το Razer Sila και ήρθε η ώρα (στη CES 2020) για το Razer Sila 5G router. Η 5G έκδοση αναλαμβάνει να διαμοιράσει ασύρματα μια σύνδεση 5G με συνθήκες ιδανικές για gamers. Στο εσωτερικό του Razer Sila 5G βρίσκεται μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία και φέρει και 4 Ethernet Ports. Υποστηρίζει την τεχνολογία Razer FasTrack που βοηθάει τη συσκευή να δώσει τις σχετικές προτεραιότητες στο bandwidth και το traffic, ενώ φέρει και ένα ειδικό gaming mode. Η Razer σημειώνει πως οι καταναλωτές που θα το προμηθευτούν θα μπορούν να δώσουν προτεραιότητα σε συγκεκριμένα hardware, όπως κονσόλες και PC ή και σε συγκεκριμένες εφαρμογές (ή κατηγορίες εφαρμογών).



Οι ρυθμίσεις του Razer Sila 5G θα γίνονται μέσω ενός σχετικού companion app που θα διατεθεί για iOS και Android smartphones και tablets. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ένα X55 modem της Qualcomm με υποστήριξη για 5G και LTE δίκτυα, καθώς και ένα Hawkeye IPQ8072A chipset. Τέλος, φέρει και το σχετικό Razer Chroma lightning. Προς το παρόν, το Razer Sila 5G είναι σε φάση concept, οπότε δεν υπάρχει κάποια ανακοινώσιμη ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή διάθεσης. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*