Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

CES 2021: Με Google Stadia και GeForce Now οι νέες τηλεοράσεις της LG

*
Κατά τη διάρκεια της CES 2021, η LG παρουσίασε τις νέες της τηλεοράσεις. Αυτές θα περιλαμβάνουν Game Optimizer για καλύτερη εικόνα, όταν το σήμα προέρχεται από κονσόλες και PC. Με το νέο αυτό χαρακτηριστικό, οι χρήστες θα έχουν άμεση πρόσβαση σε μια σειρά από ρυθμίσεις που έχουν να κάνουν με τη μείωση του lag, τον κυμαινόμενο ρυθμό ανανέωσης, οι οποίες αντικατοπτρίζουν την αφορίωση της LG στο AI. Οι χρήστες θα μπορούν όχι μόνο να ενεργοποιήσουν το AI sound tuning ανά παιχνίδι, αλλά και ανά είδος, με επιλογές για first-person shooter, role-playing game αλλά και real-time strategy.

Ένα ακόμα σημαντικό είναι ότι οι νέες τηλεοράσεις της LG θα προσφέρουν περισσότερα gaming-friendly apps, όπως το Google Stadia (μαζί με τη νεότερη έκδοση του Chromecast) και το GeForce Now, που θα διευκολύνουν το cloud gaming. Μέσα στα apps θα περιλαμβάνεται και το Twitch.


Τέλος, όσον αφορά το hardware, οι βελτιστοποιήσεις περιλαμβάνουν υποστήριξη για FreeSync και G-Sync, όπως επίσης και HDMI 2.1 σε όλες τις διαθέσιμες θύρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*