Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

CES 2021: Με eGPU το ROG Flow X13 της ASUS

*
Στο πλαίσιο της CES 2021, η ASUS παρουσίασε το ROG Flow X13. Πρόκειται για ένα 13 ιντσών, ultraportable convertible όπως χαρακτηρίζεται, το οποίο μοιάζει με συνδυασμό ενός Lenovo Yoga notebooks και υπολογιστή που χρησιμοποιείται για στρατιωτικούς σκοπούς. Στο εσωτερικό του υπάρχουν επεξεργαστής AMD Ryzen 9 5980HS και GeForce GTX 1650 GPU, που το καθιστούν ιδανικό για gamers που δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις. Σε περίπτωση όμως που θέλετε υψηλότερες επιδόσεις, τότε αυτό είναι εφικτό μέσω της XG Mobile, μιας εξωτερικής GPU που υποστηρίζει έως και NVIDIA RTX 3080.



Για την eGPU η ASUS δημιούργησε το δικό της PCIe 3 connector που παρέχει 63 Gbps bandwidth για τα γραφικά, αριθμός που είναι σημαντικά πιό υψηλός, σε σχέση με το μέγιστο των 40Gbps που προσφέρουν οι συνδέσεις τύπου Thunderbolt 4. Ακόμα, το X13 έρχεται είτε με όθονη 4K, είτε με 1080p@120Hz και το βάρο του είναι περίπου 1,3Kg.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*