Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

CES 2021: Το Samsung Solar Remote με ηλιακή φόρτιση έρχεται στις νέες τηλεοράσεις της Samsung

*
Ένα σημαντικό βήμα προς μια οικολογική προσέγγιση στα χειριστήρια των τηλεοράσεών της από το 2021 κάνει η Samsung με το Samsung Solar Remote. Η κορεατική εταιρεία ανακοίνωσε πως τα χειριστήρια των τηλεοράσεών της από φέτος κι έπειτα θα χρησιμοποιούν το ηλιακό φως για να φορτιστούν και οι χρήστες θα μπορούν να τα…τροφοδοτήσουν είτε σε εξωτερικό χώρο, είτε σε εσωτερικό χώρο, αρκεί να υπάρχει φωτισμός. Εναλλακτικά, θα υπάρχει και η κλασική επιλογή της φόρτισης μέσω USB. Ακόμη, η εταιρεία ανακοίνωσε κατασκευαστικές αλλαγές που θα κάνουν τα χειριστήρια πιο φιλικά στο περιβάλλον, λόγω διαφορετικών υλικών που θα χρησιμοποιηθούν. Το Solar Remote Control αναμένεται λοιπόν φέτος, οπότε περιμένουμε πως και πως να το πιάσουμε στα χέρια μας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*