Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

CES 2021 event στις 6 Ιανουαρίου μαρτυρά το site της Samsung

*
Το site της Samsung (και το ελληνικό) αναφέρει ένα πρώτο event της εταιρείας για τις 6 Ιανουαρίου και οι φήμες για το τι θα αποκαλυφθεί εκεί άρχισαν να δίνουν και να παίρνουν. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 6 Ιανουαρίου και 18.00 ώρα Ελλάδος και η μόνη πληροφορία που υπάρχει είναι πως θα γίνει στο πλαίσιο του CES 2021.  To αμερικανικό site είναι το μόνο που έχει κάποιες παραπάνω πληροφορίες, δείχνοντας μια τηλεόραση και αναφέροντας πως πρόκειται να γνωρίσουμε την επόμενη γενιά της αντίθεσης και τον πιο ρεαλιστικό ήχο. Συνολικά, υπόσχεται αποκάλυψη για όλες τις καινοτομίες και τις ανακοινώσεις της Samsung στο CES 2021, οπότε δεν έχετε παρά να μείνετε συντονισμένοι και να δείτε τι σας περιμένει στις αρχές του νέου έτους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*