Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

CES 2021: Εύκαμπτο gaming monitor θα παρουσιάσει η LG

*
Η CES 2021 πλησιάζει και μεταξύ άλλων η LG πρόκειται να παρουσιάσει ένα 48 ιντσών Bendable CSO (Cinematic Sound OLED) display, που θα μετατρέπεται εύκολα από flat screen σε curved screen. Η ιδέα είναι ότι σε flat screen mode οι χρήστες θα μπορούν να παρακολουθούν videos, ενώ σε curved screen mode, με καμπυλότητα έως και 1.000 mm, θα απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια.

Επιπλέον, στο κάτω μέρος της συσκευής θα υπάρχει ένα πάχους 0,6 mm film exciter που θα μετατρέπει όλο το OLED panel σε ηχείο. Αυτό επιτρέπει την κατασκευή ενός λεπτότερου monitor και με τον ήχο να βγαίνει από κάθε σημείο της οθόνης, η εμπειρία των χρηστών ανεβαίνει σε υψηλά επίπεδα.


Δεν έχει γίνει γνωστή η ανάλυση, ούτε και ο ρυθμός ανανέωσης του panel. Όμως η εταιρεία έχει αφήσει να εννοηθεί ότι ο ρυθμός ανανέωσης θα είναι μεταβαλλόμενος, από 40Hz έως 120Hz, κάτι που ίσα, ίσα βρίσκεται στα ελάχιστα όρια των σύγχρονων gaming monitors. Σημειώνεται ότι ο ανταγωνισμός έχει φτάσει στα 240Hz αλλά και στα 360Hz.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*