Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

CES 2021: Η Microsoft παρουσίασε το Surface Pro 7+ (video)

Στο πλαίσιο της CES 2021, η Microsoft παρουσίασε το Surface Pro 7+ που, για την ώρα τουλάχιστον, θα είναι διαθέσιμο μόνο για επιχειρήσεις και εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Η κυριότερη αλλαγή σε σχέση με το Surface Pro 7 είναι ο αφαιρούμενος SSD, με τη Microsoft να υποστηρίζει ότι θα οφελήσει εταιρείες με συγκεκριμένα standards ασφαλείας. Επιπλέον, το service της συσκευής γίνεται πολύ πιο εύκολο, σε περίπτωση βλάβης του SSD.

Η προσθήκη LTE είναι επίσης σημαντική, όμως περιορίζεται στο μοντέλο με Core i5, που συνεργάζεται τόσο με φυσικές κάρτες SIM όσο και με eSIM, σε τουλάχιστο 180 χώρες. Όσο για τη μπαταρία του, έχει μεγαλύτερη διάρκεια από οποιοδήποτε άλλο Surface, κάτι που έγινε εφικτό χρησιμοποιώντας μια πιο λεπτή οθόνη, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Surface Pro X. Η Microsoft πραγματοποίησε και άλλες αλλαγές, όπως ο επανασχεδιασμός του συστήματος ψύξης.


Ακόμα, το Surface Pro 7+ θα φοράει επεξεργαστές 11 γενιάς Intel Tiger Lake σε Core i3, i5 και i7 configurations. Μάλιστα το μοντέλο i7 θα είναι το μόνο που θα χρειάζεται ανεμιστήρα.

Για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για τις τιμές. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες το μοντέλο με επεξεργαστή Core i3, 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου θα ξεκινάει από τα $899. Από την άλλη αναφέρεται ότι το top configuration, με 32GB RAM, 1TB αποθηκευτικού χώρου και i7 θα θα φτάνει τα $2.799. Τέλος, εννοείται πως θα υπάρχουν και ενδιάμεσες λύσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*