Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

CES 2021: Σειρά αντιμικροβιακών accessories παρουσίασε η Targus

*
Κατά τη διάρκεια της CES 2021, η Targus παρουσίασε τη νέα σειρά προϊόντων της, που βασίζεται στο τρίπτυχο φορητότητα, βιωσιμότητα και παραμένουμε ασφαλείς κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Τα κυριότερα προϊόντα της είναι το 2Office αντιμικροβιακό backpack και το UV-C LED Disinfection Light. Το δεύτερο είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να τοποθετείται πάνω από το πληκτρολόγιο και το ποντίκι και μέσω φωτισμού UV-C βοηθάει στην απομάκρυνση των μικροργανισμών από αυτές τις συσκευές. Ανάβει αυτόματα για 5 λεπτά κάθε ώρα και σε καμία περίπτωση δεν εμποδίζει την εργασία σας, μιας και διαθέτει αισθητήρες που "διαβάζουν" αν την ώρα εκείνη χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας. Εφόσν συμβαίνει κάτι τέτοιο, βάζει αυτομάτως τις εργασίες του σε κατάσταση αναμονής. Επιπλέον η Targus ανακοίνωσε ότι τους επόμενους μήνες θα λανσάρει αντιμικροβιακά ποντίκια και πληκτρολόγια, οπότε δεν θα είναι απαραίτητος ο φωτισμός UV-C.




To 2Office backpack είναι κατάλληλο για μεταφορά laptops με οθόνη μεγέθους έως 17,3'' και διαθέτη αντιμικροβιακή επένδυση σε συγκεριμένα σημεία. Από την άλλη, αν δεν ενδιαφέρεστε να κουβαλάτε ολόκληρη τσάντα η εταιρεία ανακοίνωσε αντιμικροβιακές θήκες για tablets. Ένα ακόμα προϊόν είναι τα αντιμικροβιακά φιλμ ασφαλείας για συγκεκριμένες οθόνες.

Τέλος υπάρχει ένα dock και μια ενισχυμένη θήκη για το Samsung Galaxy Tab Active 3. Το dock χρησιμοποιεί το λογισμικό DeX της Samsung και επιτρέπει τη σύνδεση ενός tablet σε ένα monitor. Όσον αφορά τους χρήστες iPad, η Targus ανακοίνωσε τη θήκη EcoSmart που παράγεται από υλικά τα οποία μπορούν να ανακυκλωθούν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*