Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

CES 2022: BMW, IBM, Panasonic και Mercedes ακύρωσαν τη συμμετοχή τους λόγω COVID-19

*
Η λίστα των εταιρειών που αποσύρουν τη συμμετοχή τους από τη CES 2022 αυξάνεται συνεχώς. Οι νεότερες ανακοινώσεις έρχονται από τις BMW, IBM, Panasonic και Mercedes. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη συνεχιζόμενη πανδημία του COVID-19, με την ταχέως μεταδιδόμενη μετάλλαξη Όμικρον να έχει θορυβήσει τους πάντες.

Η ετήσια έκθεση πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις αρχές Ιανουαρίου και προσελκύει πάνω από 100.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Τις προηγούμενες μέρες είχαν ακυρώσει την παρουσία τους οι Intel, AMD, GM, Google, T-Mobile, Amazon, Meta, Waymo, Microsoft, MSI, αλλά και εκπρόσωποι του Τύπου, όπως το The Verge. Προς το παρόν τουλάχιστο, LG, Sony και Samsung δεν έχουν αλλάξει τα πλάνα τους και θα έχουν φυσική εκπροσώπηση στη διοργάνωση.


Τέλος, ο πρόεδρος και CEO της CTA, Gary Shapiro, δηλώνει ότι η CES πρέπει να προχωρήσει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*