Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

CES 2022: Με Nvidia GeForce Now και Google Stadia οι τηλεοράσεις της Samsung για το 2022

*
Οι νέες τηλεοράσεις της Samsung παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο της CES 2022 και ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίσαμε είναι η υποστήριξη cloud gaming υπηρεσιών όπως το Nvidia GeForce Now και το Google Stadia. Έτσι, επιλεγμένα μοντέλα της νέας σειράς θα προσφέρουν πρόσβαση στις δύο αυτές υπηρεσίες, καθώς και στο Utomik, μέσα από το νέο Samsung Gaming Hub που θα υπάρχει στο interface. Μάλιστα, για τις κονσόλες που θα είναι συνδεδεμένες μέσω HDMI στις τηλεοράσεις αυτές θα υποστηρίζονται και τα χειριστήριά τους μέσω passthrough. Μένει βέβαια να δούμε την ποιότητα εικόνας και streaming που θα υποστηρίζεται, καθώς η Samsung δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη αν θα φτάσει τα επίπεδα του 4Κ. Εντύπωση πάντως παρουσιάζει η -προς το παρόν- απουσία του Xbox Cloud Gaming (xCloud), καθώς Samsung και Microsoft έχουν ιδιαίτερα στενή συνεργασία στα του gaming.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*