Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Canalys: 30 εκ. αναδιπλούμενα smartphones στα ράφια των καταστημάτων το 2024

*
Σύμφωνα με τη νεότερη έκθεση της Canalys η αγορά των αναδιπλούμενων smartphones αναμένεται να σημειώσει σημαντική ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια. Λέγεται πως ως το 2024 οι αποστολές τέτοιων συσκευών στα καταστήματα θα έχουν φτάσει τα 30 εκ. κάτι που μεταφράζεται σε ετήσια αύξηση της τάξης του 53% από έτος σε έτος, μεταξύ 2021 και 2024. Την ίδια στιγμή η Canalys αναμένει ότι η μέση τιμή των αναδιπλούμενων smartphones θα πέσει γύρω στα $1.000 ως το 2024.

Ο κλάδος κατέγραψε αύξηση 148% το 2021 και υπολογίζεται πως 8,9 εκ. συσκευές τποθετήθηκαν στα ράφια των καταστημάτων. Την ίδια περίοδο, η αγορά των συμβατικών smartphones κατέγραψε ανάπτυξη 7%. Πάντως οι πωλήσεις των premium Android phones μειώθηκαν κατά 18% σε σύγριση με το 2019, οπότε οι κατασκευαστές αναμένεται να επικεντρωθούν στα αναδιπλούμενα για να κερδίσουν μερίδιο από την αγορά, τη στιγμή που οι πωλήσεις της Apple το ίδιο διάστημα αυξήκαν σε ποσοστό 68%.


Canalys: Foldables to gross 30 million yearly shipments by 2024 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*