Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Concept Nyx: Το νέο project της Alienware επιτρέπει το cast των PC games σε οποιαδήποτε τηλεόρασή σας! (video)

*
Στο πλαίσιο της CES 2022, η Alienware παρουσίασε το Concept Nyx, ένα νέο project που επιτρέπει το cast των PC games σας από τον υπολογιστή σε οποιαδήποτε τηλεόραση μέσα στο σπίτι σας! Η ιδέα είναι αρκετά απλή, αφού μέσω του σχετικού λογισμικού, όλα τα PC games μεταφέρονται αυτόματα σε μια μεγάλη γκάμα τηλεοράσεων που βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Η Alienware σημείωσε πως εργάζεται στο να υποστηρίξει έως και 4 παιχνίδια ταυτόχρονα. Το μόνο που απαιτείται για κάτι τέτοιο είναι ένα σύστημα που θα μπορεί να «τρέξει» τόσους τίτλους την ίδια στιγμή. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν θα μιλάμε για μια υπηρεσία επί πληρωμή ή μια υπηρεσία που θα παρέχεται δωρεάν στα προϊόντα της ίδιας της εταιρείας μόνο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*