Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

DJI Pocket 2: Έρχεται με βελτιώσεις σε αισθητήρα, φακό και ήχο (video)

*
Η DJI αποκάλυψε το DJI Pocket 2, τη δεύτερη γενιά του Osmo Pocket gadget της, που έρχεται με πάρα πολλές βελτιώσεις. Η συσκευή θα χρησιμοποιεί το ίδιο design με το πρώτο μοντέλο, αλλά θα έχει καλύτερο φακό (64MP) με 8x zoom στα 64MP ή 4x lossless zoom στο 16MP mode, καθώς και σημαντικές βελτιώσεις στην αυτόματη εστίαση. Στα της εγγραφής video υποστηρίζεται πλέον 4K στα 60fps και με HDR και η αποθήκευση γίνεται στα 100Mbps για καλύτερα αποτελέσματα. Στα των μικροφώνων, η εταιρεία τα τοποθέτησε σε 4 σημεία, ενώ καταγράφουν ανάλογα με το που «κοιτάει» η κάμερα. Η συσκευή υποστηρίζει ακόμη το ActiveTrack 3.0, 8x slow motion στα 1080p, timelapse, hyperlapse, motionlapse, panorama, livestreaming σε Facebook και YouTube και άλλα. Το DJI Pocket 2 θα πωλείται από σήμερα από το site της DJI και επιλεγμένους συνεργάτες στο λιανεμπόριο στα 349 δολάρια και μπορείτε να δείτε περισσότερα στο παρακάτω πρώτο video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*