Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

DSC-HX90: Νέα φωτογραφική μηχανή από τη Sony

Η Sony αποκάλυψε τη νέα της φωτογραφική μηχανή DSC-HX90, η οποία έρχεται με υψηλής ποιότητας οπτικό ζουμ 30x και με λειτουργίες fully automatic, Optical SteadyShot (για γρήγορη αυτόματη εστίαση) και το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας 5 αξόνων, που μειώνει το κούνημα της μηχανής σε φωτογραφίες ή βίντεο για ζουμ από μεγάλες αποστάσεις. Επιπλέον, με τη λειτουργία movie ο χρήστης μπορεί να συλλάβει εξαιρετικά ομαλή δράση σε Full HD με μεγάλη ανάλυση και ήχο υψηλής ποιότητας. Η LCD οθόνη της περιστρέφεται κατά 180 μοίρες, ενώ η DSC-HX90V έρχεται με δυνατότητα σύνδεσης μέσω Wi-Fi σε smartphones ή tablets, ενώ ενσωματώνει GPS.



Τέλος, σύμφωνα με τη Sony, η SD κάρτα SF-UX2 προσφέρει υψηλή ταχύτητα και υποστήριξη για λήψη φωτογραφιών και ταινιών HD, ενώ είναι ανθεκτική στις πτώσεις και στις υψηλές θερμοκρασίες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*