Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Days of Play: Αυτές είναι οι προσφορές σε κονσόλες PS4 για την ελληνική αγορά

*
Στο πλαίσιο των Days of Play, η Sony έχει ανακοινώσει μια σειρά από προσφορές και ήρθε η ώρα να μάθουμε τι ισχύει για τις κονσόλες PS4. Όπως λοιπόν επιβεβαιώθηκε από πηγές μας στο λιανεμπόριο, η Sony θα «τρέξει» στην Ελλάδα δύο διαφορετικά εκπτωτικά πακέτα για όσους θέλουν να αγοράσουν κονσόλα αυτή τη στιγμή.

Έτσι λοιπόν, το PS4 θα προσφέρεται στην πιο απλή του έκδοση (αυτήν με το σκληρό δίσκο των 500GB) στα €249,99 αντί για €309,99 που είναι η κανονική της τιμή. Το δεύτερο πακέτο είναι αυτό με την κονσόλα PS4 και σκληρό δίσκο 1ΤΒ που θα πωλείται στα €299,99 αντί για €359,99. Σε αυτό το πακέτο προσφορών εντάσσονται τόσο τα bundles με το δεύτερο χειριστήριο, όσο και αυτά με το έξτρα game από τη λίστα των PlayStation Hits.


Τέλος, η PS4 1TB Days of Play Limited Edition θα πωλείται στην τιμή των €299,99 (αντί για €359,99 που είναι η κανονική της τιμή).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*