Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Dell Canvas: Μεγάλη οθόνη για μεγάλες δημιουργίες

*
Η ανακοίνωση του Surface Studio της Microsoft έφερε πολλές θετικές αντιδράσεις και όπως είναι φυσικό ξεκίνησαν ήδη να εμφανίζονται παρόμοιες προτάσεις από άλλους κατασκευαστές. Στη CES 2017 ήταν η σειρά της Dell να παρουσιάσει τη δική της πρόταση που ονομάζεται Canvas. Δεν μιλάμε για απόλυτα ίδια συσκευή, μιας και το Surface Studio είναι ένα ολοκληρωμένο PC ενώ το Dell Canvas είναι μόνο ένα τεράστιο panel 27 ιντσών με υποστήριξη pen αλλά και του αντίστοιχου Surface Dial, που η Dell ονομάζει Totem. To Dell Canvas διαθέτει πραγματικά τεράστιο bezel, ανάλυση 2560x1440, μαγνήτη για εύκολη αποθήκευση του pen αλλά και μια μικρή βάση στο πίσω μέρος που δίνει στη συσκευή μικρή κλίση. Αν και ακόμα δεν έχουμε επίσημη τιμή, εικάζεται πως θα κυμαίνεται στα 1,800 δολάρια. Ξέρουμε πάντως πως θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο, οπότε μέχρι τότε θα ξέρουμε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*