Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Dell G15, αυτό είναι το νέο gaming laptop της εταιρείας (εικόνες)

*
Η Dell έδωσε στην κυκλοφορία το νέο της gaming laptop, το Dell G15. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει αρχικά στην αγορά της Κίνας πριν έρθει στις υπόλοιπες χώρες του πλανήτη και χαρακτηρίζεται από το industrial design της. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για το εξωτερικό του τμήμα είναι ανθεκτικά για έντονη χρήση, ενώ μεγάλο μέρος καταλαμβάνουν και τα τμήματα του εξαερισμού. Προς το παρόν δεν υπάρχουν ακόμη επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά για το Dell G15, ωστόσο φαίνεται πως στο εσωτερικό του βρίσκει κανείς μια Nvidia RTX 3000-series.



Η οθόνη του έχει πάνελ 15.6 ιντσών με refresh rate έως και 360Hz, ενώ στο θέμα του εξαερισμού έχει αξιοποιηθεί η τεχνογνωσία που υπάρχει από την Alienware και τα gaming laptops της. Η πώληση του Dell G15 ξεκινάει σήμερα από την αγορά της Κίνας και οι υπόλοιπες μεγάλες αγορές θα ακολουθήσουν μέσα στον Απρίλιο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*