Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Dell Latitude 7285: Το πρώτο 2-in-1 με ασύρματη φόρτιση

*
Το πρώτο 2-in-1 με ασύρματη φόρτιση έρχεται από την Dell και είναι ήδη διαθέσιμο προς πώληση. Μιλάμε για το Dell Latitude 7285 με οθόνη 12 ιντσών και τιμή εκκίνησης τα 1,199 δολάρια. Η ασύρματή του φόρτιση είναι μεν πραγματική, αλλά επιτυγχάνεται μέσω...πατέντας. Μαζί με τη συσκευή μπορείτε να αγοράσετε και πρόσθετο πληκτρολόγιο που μέσω αυτού επιτυγχάνεται η ασύρματη φόρτιση. Με αυτό συνδεδεμένο στη συσκευή, την τοποθετείται πάνω σε charging pad και αυτό φροντίζει να φορτίσει το Latitude 7285. Το Wireless Charging Keyboard κοστίζει 549,99 δολάρια, ανεβάζοντας το σύνολο στα 1,749,99 δολάρια. Αν αγοράσετε και τα 2 μαζί, θα γλιτώσετε 29,99 δολάρια. Το ίδιο το Dell Latitude 7285 φέρει επεξεργαστή Intel Core i5-7Y54, 128GB SSD και 8GB RAM.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*