Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

DualSense: Επιβεβαιώθηκε η θύρα για ακουστικά στo controller του PlayStation 5

*
Η Sony ανακοίνωσε το νέο controller του PlayStation 5 με το επίσημο όνομα DualSense και εκτός από την αποκάλυψη του σχεδίου του, δόθηκαν στη δημοσιότητα αρκετές πληροφορίες. Ωστόσο, μια λεπτομέρεια που ξέχασε να αναφέρει η Sony που αφορά το νέο controller είναι αν το DualSense θα έχει θύρα για σύνδεση headsets, όπως ο προκάτοχος του. Ευτυχώς, η ομάδα του PlayStation διευκρίνισε την συγκεκριμένη λεπτομέρεια.

Έπειτα την αποκάλυψη του controller, ο Product Manager της PlayStation Toshimasa Aoki ρωτήθηκε στο Twitter από έναν οπαδό αν το DualSense έχει θύρα για ακουστικά. Ο Aoki επιβεβαίωσε πως έχει και μοιάζει αρκετά με αυτή του DualShock 4. Τι σημαίνει αυτό λοιπόν για το DualSense; Αρχικά, δίνει την δυνατότητα σε αρκετά gaming headset να συνδεθούν στο controller. Αν και αρκετά από αυτά συνδέονται στις κονσόλες με Bluetooth, αρκετοί είναι αυτοί που προτιμούν να συνδέσουν το headset τους στο controller με τον παραδοσιακό τρόπο του καλωδίου.


Το PlayStaation 5 θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του 2020. Η Sony αναφέρει πως θα μάθουμε περισσότερα για την κονσόλα μέσα στους επόμενους μήνες.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*