Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2021: H Razer αναβάθμισε το Raptor 27 gaming monitor με υποστήριξη FreeSync Premium

*
Στο πλαίσιο της E3 2021, η Razer ανακοίνωσε πως αναβάθμισε το Raptor 27 gaming monitor της με πολλές νέες λειτουργίες, όπως υποστήριξη για FreeSync Premium. Το refresh rate του IPS panel μπορεί να φτάσει τα 165Hz, έχει πιστοποίηση THX και είναι συμβατό με Nvidia G-Sync. Είναι κατασκευασμένο στο μεγαλύτερο μέρος του από αλουμίνιο και μπορεί να περιστραφεί κατά 90 μοίρες για άνετη διαχείριση των καλωδίων. Η εταιρεία προσφέρει και υποστήριξη για VESA Adapter, o οποίος ωστόσο πωλείται ξεχωριστά και κοστίζει 100 δολάρια. Αλλαγές δεν έχουμε σε ό,τι αφορά τις θύρες, αφού και το νέο monitor προσφέρει HDMI 2.0b, DisplayPort v1.4, USB-C με DisplayPort, 2 USB Type-A 3.2 Gen 1 και υποδοχή ακουστικών. Η τιμή του αναμένεται στα 800 δολάρια και η κυκλοφορία του στο τρίτο τρίμηνο του 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*