Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2021: H Razer ανακοίνωσε το πρώτο της showcase για την έκθεση

*
Μπορεί η E3 2021 να μην είναι μια κλασική έκθεση, αλλά σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον γιατί συγκέντρωσε ήδη ανακοινώσεις από μεγάλες εταιρείες. Σε αυτές προστέθηκε και η Razer, η οποία μάλιστα θα διοργανώσει το πρώτο της showcase για το event. Μέχρι και σήμερα, η Razer συμμετείχε με περίπτερο στην έκθεση και έκανε κάποιες ανακοινώσεις, ωστόσο αυτό φέτος αλλάζει. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε κάτι παραπάνω, ούτε έχει διαρρεύσει κάτι πιο συγκεκριμένο, αλλά σίγουρα αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον όλα τα νέα hardware που θα παρουσιάσει η εταιρεία. Ο CEO της Razer, Min-Liang Tan, αποκάλυψε πως μέσα στον επόμενο μήνα θα δουν τη δημοσιότητα αρκετά νέα προϊόντα. Μετά το τέλος της σχετικής εκδήλωσης, η μετάδοση θα συνεχιστεί με το RazerStore Live Virtual Event, απ’ όπου και θα παρελάσουν διάφοροι gaming celebrities και εκπρόσωποι της εταιρείας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*