Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2021: Η Turtle Beach ανακοίνωσε τα δύο πρώτα χειριστήριά της και το ένα είναι για flight simulators (video)

*
Η Turtle Beach ανακοίνωσε στο πλαίσιο της E3 2021 πως κάνει δυναμικό μπάσιμο στο χώρο των περιφερειακών για υπολογιστές και κονσόλες Xbox και ανακοίνωσε τα χειριστήρια The Recon και The VelocityOne Flight. Τα πρώτα αυτά δύο περιφερειακά έχουν στόχο να φέρουν έσοδα στα ταμεία της εταιρείας από μια αγορά που «γράφει» παραδοσιακά καλούς τζίρους, σύμφωνα και με τα όσα είπε ο CEO της εταιρείας, Juergen Stark. «Και οι δύο αυτές αγορές επεκτείνονται ραγδαία και η είσοδός μας σε αυτές σημαίνει και την επέκταση του portfolio μας σε άλλες κατηγορίες», συμπλήρωσε.



Το The Recon θα κοστίζει 60 δολάρια και είναι ένα παραδοσιακό χειριστήριο Xbox με είσοδο ακουστικών 3.5 χιλιοστών και σχετικά audio presets της εταιρείας, ρυθμιζόμενη ευαισθησία στα thumbsticks και υποστήριξη για πολλαπλά προφίλ. Το The VelocityOne Flight είναι ένα set-up για flight simulators και θα πωλείται στην τιμή των 350 δολαρίων προσφέροντας επιλογές ελέγχου όσο πιο κοντά σε αυτές ενός cockpit αεροπλάνου, αλλά και σχετικές φωτεινές ενδείξεις μέσω LED.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*