Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Envision TV AR: Νέα εφαρμογή της Sony δείχνει αν μια TV χωράει στο σαλόνι σας

*
Αν ψάχνετε να αγοράσετε νέα τηλεόραση, αλλά δεν γνωρίζετε αν μπορεί να χωράει στο σαλόνι ή το δωμάτιό σας, η Sony ετοίμασε μια εφαρμογή που θα σας λύσει τα χέρια, την Envision TV AR. Το app χρησιμοποιεί τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας για να υπολογίσει το διαθέσιμο χώρο στον τοίχο ή το έπιπλό σας και να σας παρουσιάζει πως θα «κάτσει» εκεί η νέα Sony smart TV που έχετε βάλει στο μάτι. Μόλις διαλέξετε τηλεόραση και διαγώνιο οθόνης, χρειάζεται απλά να στοχεύσετε με την κάμερα του smartphone σας στην επιθυμητή τοποθεσία. Η εφαρμογή αναλαμβάνει να τοποθετήσει την τηλεόραση εικονικά για να μπορέσει να σας βοηθήσει να πάρετε μια απόφαση. Η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη για Android και iOS.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*