Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Event για το ανασχεδιασμένο Surface Pro ανακοίνωσε η Microsoft

*
Η Microsoft ξεκίνησε να στέλνει προσκλήσεις στα media σχετικά με ένα event που θα παρουσιάσει το νέο της Surface Pro. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα τον επόμενο μήνα και συγκεκριμένα στις 2 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη. Η ημερομηνία δεν είναι τυχαία, αφού στις 2 Οκτωβρίου του 2018, η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε το Surface Pro 6, το Surface Laptop 2, το Surface Studio 2 και τα Surface Headphones. Η πρόσκληση δεν μαρτυρά ιδιαίτερα πολλές πληροφορίες και όλοι εικάζουν πως θα μάθουμε απλά ό,τι νεότερο έχει να κάνει με το Surface Pro και αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για πολύ σημαντικό ανασχεδιασμό.

Τέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν πως μπορεί να δούμε και για πρώτη φορά μια συσκευή με διπλή οθόνη, ενώ θα μάθουμε και περισσότερα για το μέλλον των Windows 10.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*