Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Evercade: Η νέα handheld retro κονσόλα με 145 κλασικούς τίτλου (video)

*
Το Evercade είναι μια νέα φορητή κονσόλα που εστιάζει στο retro gaming και έρχεται με 145 κλασικά games. Θυμίζει μια αναβαθμισμένη έκδοση του Game Boy Advance, συνδέεται στην τηλεόραση και υποστηρίζει cartridges. Η τιμή της θα φτάνει τα 80 δολάρια και στο κεντρικό της τμήμα υπάρχει μια οθόνη διαγωνίου 4.3 ιντσών. Αριστερά της βρίσκουμε ένα D-Pad και ένα πλήκτρο menu, ενώ στα δεξιά συναντάμε τα κλασικά πλήκτρα εντολών και τα πλήκτρα Select και Start. Στο επάνω τμήμα της υπάρχει υποδοχή ακουστικών 3,5mm, ένα USB Port για φόρτιση (το καλώδιο περιλαμβάνεται στη συσκευασία, το τροφοδοτικό όχι), και ένα mini HDMI port για σύνδεση σε τηλεόραση (το καλώδιο δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία).



Ανακοινώθηκε μάλιστα και η πρώτη συλλογή της Atari με τίτλο Atari Collection 1 και περιλαμβάνει 20 games από την εποχή του Atari 2600. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω trailer.



Κάθε cartridge θα κοστίζει 20 δολάρια και ήδη η κατασκευάστρια εταιρεία σημειώνει ότι συνεργάζεται με developers για να φέρει, σε πρώτο στάδιο, 145 κλασικά games στη σύγχρονη εποχή. Η κυκλοφορία του Evercade έχει προγραμματιστεί για τις 5 Ιουνίου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*