Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Exploit στο iOS 13 προσπερνάει το κλείδωμα οθόνης (video)

*
Το iOS 13 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη επίσημα, ωστόσο ήδη ένα exploit έχει βάλει αρκετούς πονοκεφάλους στα στελέχη της Apple. Ερευνητής στον τομέα ασφάλειας ανακάλυψε τρόπο να προσπεράσει κανείς το κλείδωμα της οθόνης, αποκτώντας ταυτόχρονα πρόσβαση στις επαφές που είναι περασμένες στη συσκευή. Μάλιστα, όπως σημειώνει ο ίδιος ο Jose Rodrigues, ανακάλυψε αυτό το κενό ασφάλειας στις 17 Ιουλίου και το έχει μεταφέρει στην Apple. Πρόκειται για ένα exploit που λειτούργησε και στο iOS 12.1 και στη νεότερη έκδοση μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο.

Ο Rodriguez σημειώνει πως το πρόβλημα φαίνεται να έχει λυθεί στις beta εκδόσεις του iOS 13.1, το οποίο και αναμένεται να διατεθεί στο κοινό στις 30 Σεπτεμβρίου. Το iOS 13 θα ξεκινήσει να προσφέρεται στους κατόχους iPhone στις 19 Σεπτεμβρίου.  


Δείτε σε video πως λειτουργεί η διαδικασία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*