Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Facebook Portal: Παρουσίαση νέων συσκευών για βίντεο-κλήσεις

*
H Facebook ανακοίνωσε δύο νέες συσκευές που διευκολύνουν την πραγματοποίηση βίντεο-κλήσεων. Πρόκειται για το Portal και το Portal+, που χρησιμοποιούν τεχνολογία AI. Το πρώτο έχει οθόνη μεγέθους 10'' ανάλυσης 1280x800 και το δεύτερο 15'' με ανάλυση 1920x1080. Ο έλεγχος μπορεί να πραγματοποιηθεί και μέσω φωνητικών εντολών, ενώ για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών, υπάρχει ενσωματωμένο το Alexa της Amazon. Επιπλέον, δεν είναι απαραίτητο όσοι μετέχουν μια κλήση να διαθέτουν μια από τις νέες συσκευές. Οι μη κάτοχοι, απλά θα λάβουν τις κλήσεις στο Messenger, όπως είναι η τυπική διαδικασία μέχρι σήμερα. Ακόμα, για λόγους ασφαλείας, η κάμερα διαθέτει κλείστρο και η απενεργοποίησή της όπως και αυτή του μικροφώνου είναι πολύ απλή υπόθεση. Η τιμή του Portal θα είναι $199 και αυτή του Portal+ $349. Όσοι αποκτήσουν δύο συσκευές Portal θα έχουν έκπτωση $100 με την τελική τιμή του πακέτου να διαμορφώνεται στα $298. Οι πρώτες αποστολές θα ξεκινήσουν το Νοέμβριο του 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*