Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Facebook: Δυνατότητα προβολής video με απεικόνιση 360 μοιρών

Όπως ανακοίνωσε η Facebook, οι χρήστες του δημοφιλούς social media θα είναι σύντομα σε θέση να παρακολουθήσουν videos με απεικόνιση 360 μοιρών, κάτι που σημαίνει ότι ο θεατής μπορεί πλέον με τον κέρσορα να γυρίζει την κάμερα και να βλέπει πλάνα από διαφορετική οπτική γωνία. Κάθε βίντεο θα έχει διάρκεια λίγων λεπτών, ενώ στο πλαίσιο του «επίσημου rollout» οι χρήστες μπορούν να πάρουν μια ιδέα από την εν λόγω εμπειρία μέσα από το μικρού μήκους 360-degree clip της επερχόμενης ταινίας Star Wars: The Force Awakens. Ακόμη, εκτός από τους εταίρους της Facebook, κάθε παραγωγός που διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό για τη δημιουργία “VR-like clips”, θα είναι σύντομα σε θέση να δημοσιεύσει τα projects του στο Facebook.
 
360 Video on Facebook

 

Posted by 360 Videos on Facebook on Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015
Οι χρήστες θα είναι σε θέση να παρακολουθήσουν τα βίντεο μέσω Android, ενώ μέσα στους επόμενους μήνες θα ολοκληρωθεί και η ανάπτυξη για iOS format. Σημειώνεται, τέλος, ότι το νέο feature δεν υποστηρίζεται -για την ώρα- από ορισμένους browsers όπως Safari ή Internet Explorer.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*