Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Foldable iPhone και σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη θα παρουσιάσει η Apple το φθινόπωρο

*
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Bloomberg, η Apple δουλεύει μεν πάνω στο iPhone 13, αλλά ετοιμάζεται να παρουσιάσει το φθινόπωρο του 2021 και το πρώτο της foldable iPhone. Η εταιρεία έχει δουλέψει ήδη πάνω σε διάφορα prototypes που έχουν μηδενικό κενό ανάμεσα στις οθόνες και διαγώνιο 6.7 ιντσών. Σε ό,τι αφορά το iPhone 13, το ίδιο ρεπορτάζ σημειώνει πως η εταιρεία του Κουπερτίνο έχει ήδη ετοιμάσει και δοκιμάζει σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη, που θα δουλεύει όμως παράλληλα με το Face ID. Τέλος, το ρεπορτάζ σημειώνει δύο νέα tablets, ένα νέο iPad Pro με οθόνη miniLED και ταχύτερο επεξεργαστή και ένα iPad για όσους έχουν μικρότερο budget και σχεδιασμό που θα θυμίζει το iPad Air του 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*