Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

G-Sync HDR monitor ανάλυσης 4Κ στα 144Hz από την Acer

*
Τον Ιανουάριο η Asus παρουσίασε το πρώτο 4K HDR gaming monitor να “τρέχει” στα 144Hz και το παράδειγμά της φαίνεται να ακολουθεί η Acer με μια αρκετά παρόμοια οθόνη, την Predator X27. O συνδυασμός G-Sync HDR, ανάλυσης 4Κ και 144Hz καθιστούν το X27 μια ιδανική λύση για όλους τους gamers. H οθόνη βασίζεται στη τεχνολογία quantum dot και έχει 384 individually- controlled LED zones για καλύτερη ανίθεση στο HDR. Tέλος, το monitor υποστηρίζει το ULMB (Ultra Low Motion Blur) της Nvidia, καθώς και το Tobii eye-tracking, το οποίο το συναντάμε σε high-end gaming laptops. Στη συνέχεια μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το νέο monitor της Acer μέσω του παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Spyros13
    • θα ήθελα πολύ να είναι το επόμενο μου μόνιτορ,όμως τα 2000 ευρώ που ακούγεται ότι θα έχει δεν νομίζω πως θα το πάρω τουλάχιστον σύντομα..

*