Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

G900 Chaos Spectrum: Νέο ποντίκι για gaming από την Logitech G

Η Logitech ανακοίνωσε την κυκλοφορία του καλύτερου ποντικιού της για gaming, του Logitech G900 Chaos Spectrum. Το νέο ασύρματο ποντίκι για gaming επαγγελματικού επιπέδου περιλαμβάνει την κορυφαία στον κλάδο ασύρματη τεχνολογία, έναν προηγμένο οπτικό αισθητήρα για gaming, ευέλικτη αμφιδέξια σχεδίαση, προσαρμοζόμενο φωτισμό, σχεδίαση πλήκτρων με μηχανικά ελατήρια και ελαφριά κατασκευή για τη μέγιστη απόδοση και άνεση για συνεδρίες gaming διάρκειας πολλών ωρών.

Το Logitech G900 Chaos Spectrum παρέχει ασύρματη απόδοση χωρίς καθυστερήσεις και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας που εμπιστεύονται οι επαγγελματίες eSports gamers. Το Logitech G900 Chaos Spectrum αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη στις αρχές Απριλίου του 2016, με προτεινόμενη λιανική τιμή τα 180€.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*