Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GENKI: Shadowcast, ο αντάπτορας που προβάλλει την εικόνα του Nintendo Switch σε οποιαδήποτε οθόνη (video)

*
Αν δεν έχετε πάντα διαθέσιμη μια τηλεόραση με HDMI για να συνδέσετε το Nintendo Switch σας, ο αντάπτορας GENKI: Shadowcast που μπήκε στο Kickstarter σίγουρα σας ενδιαφέρει. Την μελέτη και ανάπτυξή του έχει η Human Things που εδρεύει στο Los Angeles και έχει δημιουργήσει και άλλα περιφερειακά για το Nintendo Switch στο παρελθόν. Τυπικά, μπορεί να μεταφέρει την εικόνα της κονσόλας ακόμη και σε οθόνες laptop ή υπολογιστών χρησιμοποιώντας την κλασική τεχνολογία που έχουμε δει και σε αντίστοιχα προϊόντα στην αγορά της τεχνολογίας, ενώ προσφέρει και ένα δικό του μηχανισμό capture. Το GENKI: Shadowcast δουλεύει και ως αντάπτορας για το PS5, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αναφορά για συνεργασία με το Xbox One ή τα Xbox Series X/S.



Μπορείτε να βρείτε τη σελίδα του στο Kickstarter εδώ https://www.kickstarter.com/projects/humanthings/genki-shadowcast και να το περιμένετε μετά τον Μάρτιο του 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*